Interiør

De beste lagerhyllene

Har du mye rot som ikke er viktig nok til å bli bruk, men ikke verdiløst nok til å bli kastet? Eller kanskje du rett og slett har for mye ting. Altistore.no har svarene du trenger. Om det er kontorutstyr, lagerhyller eller kontormøbler du trenger, er dette nettsiden for deg.

Personlig ville jeg anbefalt V06 lagerhyller. De er svært enkle å sette opp og de tar overhodet ikke mye plass i det hele tatt. Alle kan gjøre det. Det er mange ulike varianter, og bare når det kommer til komplette lagerhyller har de sekstifire ulike varianter å by på!

Disse hyllene kan brukes til alt! Verktøy, redskaper og mye mer. Hyllene kan også brukes til mer glamorøse ting som bøker, filmer eller CD-er. I tillegg kan disse hyllene plasseres hvor som helst i huset. På kjøkkenet, soverommet, stuen, badet, loftet og gangen. Selv om de ikke finnes i alle regnbuens farger, er det hundre prosent fullt mulig å male dem selv. Få inn noen kontraster i innredningen din. Har du gule vegger? Mal dem lilla for å oppnå den komplementære kontrasten som bidrar med å skape harmoni og tilfredstillelse i hjemmet ditt.

V06 produserer også mye mer enn bare hyller. Du kan også skaffe deg et skap av toppkvalitet. Det kan du også bruke til verktøy, redskaper og da også større produkter som kanskje ikke hadde fått plass på en hylle. Man kan også bruke det til å ha dekorasjoner i, slik som til jul, påske eller 17. mai. Dette skapet kan du fint også plassere på kjøkkenet. Da kan du fylle det opp med enten skåler og maskiner, krydder og urter eller kopper og tallerkener.

Mulighetene er endeløse. Spørsmålet er om du vil bruke en liten sum penger på et møbel som garantert vil gjøre livet ditt enklere på flere titalls måter. Alle, meg inkludert, har ett eller annet bord i huset som bare består av rot. Derfor kan jeg selv vitne til at en hylle hadde endelig gitt meg et litt mer sortert og en litt penere plass å legge alt rotet mitt. I tillegg til at det da ser ryddigere ut, får jeg nå da også en helt ren overflate som jeg heller kan bruke til arbeid eller hobbyer. I motsetning til at jeg bare bruker den til å legge gamle papirer og ting jeg kun bruker en gang i uken.

Så hyllene venter, det er bare til å bestille!