Nyheter

Det aller beste garnet i markedet

Du store alpakka er et populært slagord, og dette gjelder virkelig for alpakka garn. Dette garnet har høstet god kritikk siden sin innkomst til Europa, og det med rette. Naturligvis fra dyret alpakka som beholder seg i Andesfjellene i Sør Amerika, har alpakka garn gått gjennom en reise uten like. Fra å holde alpakkaen varm og trygg i de iskalde fjellkjedene, til å fly helt over til lille Norge, har dette garnet virkelig gjennomgått en ekstrem prosess. Dette beviser virkelig hva som ligger bak garnet. Dette garnet hjelper i dag flere nordmenn å holde varmen i den kalde norske vinteren. Det er også et poeng at det er meget slitesterkt, noe som passer godt når vind, regn og sludd sliter ned våre klær konstant. Velger en alpakka er en ting i hvert fall sikkert, og det er at en mest sannsynlig aldri vender tilbake til andre materialer.

Du store alpakka

Det er ikke mange leverandører som kan sammenligne seg med Rito sin nettbutikk. Rito er en av de ledende leverandørene i Norge innen garn, og her finner du alpakka garn til de aller rimeligste prisene og med det beste utvalget. Alpakka garnet finnes for øyeblikket i 4 forskjellige varianter. Den første og kanskje mest populære varianten blant frosne nordmenn er alpakka fur. Denne holder på varmen som bare det, og er kanskje et av de deiligste garnene uansett materiale og merke. Videre finner en alpakka baby silk, som virkelig ikke juger med navnet sitt. Dette garnet er så mykt som baby hud, og det føles ekstremt deilig i møtet med huden din. Videre er alpakka bling en litt mer moderne variant. Denne gir deg kulere farger og et mer stilig preg på plagget du strikker. Sist men ikke minst kan du gå for den solide varianten alpakka sterk. Dette er kanskje en av de mest slitesterke garnene i bransjen, og med dette valget er du garantert å få strikket et plagg som varer i evigheter.

Hold deg varm denne vinteren

Er det en ting som er sikkert så er det at denne vinteren blir kald. Er det annen ting som er sikkert, så er det at vintrene i Norge kommer til å bli kalde så lenge vi lever. Dermed er nøden for varme klær virkelig til stede her til lands. Allikevel ender vi ofte opp med å kjøpe dyre merkevarer som ikke klarer å holde på varmen. Selvstrikkede klær med alpakka garn løser dette problemet. Ikke bare holder disse klærne bedre på varmen, men det reduserer også prisen kraftig. I tillegg kan du bestemme designet på dine klær helt selv. Hva er vel bedre enn å spare en hel del penger og samtidig få et bedre resultat?