Interiør

En tredjedel av ditt liv

BraHjem er en side som jobber med å gi nordmenn de beste ideene og tipsene til å gjøre hjemmet bedre og dermed livet enklere. Her finner du tips for alt fra bolig og hage til helse og barn. Med andre ord finner du mest sannsynlig tips til de tingene som betyr mest for deg. Målet er å gjøre ditt liv enda litt enklere, slik at du kan fokusere på det som betyr mest. En av de tingene som gjør livet aller vanskeligst er valgene vi gjør, og dette gjelder da spesielt ved kjøp av produkter. For å gjøre denne prosessen enklere tilbyr BraHjem en rekke guider innen produkter vi alle kjøper til hjemmet. En av disse guidene er til et av de kanskje aller viktigste produktene i hjemmet som vi bruker en tredjedel av livet vårt i. Sengen er kanskje noe av det viktigste vi kjøper i livet, og da gjelder det å velge riktig.

Guiden som hjelper deg å velge

BraHjem anbefaler i dag 6 forskjellige kontinentalsenger, alle med potensiale til å totalt endre ditt liv. Vi mennesker bruker i snitt 8 timer til sengs. Det betyr faktisk at vi bruker en tredjedel av livet vårt til køys, og da er det ingen god plan å ikke investere penger her. De fleste er faktisk meget kresne når det kommer til kjøp av senger, men det betyr ikke at de verken vet hva de velger eller at de i det hele tatt velger rett. BraHjem har opprettet en guide innen kontinentalsenger som gjør valget så mye enklere for deg. Her er det bare å se gjennom 6 kvalitetssenger som er garantert å gjøre ditt liv bedre. Dersom du ikke sover godt i din nåværende seng har du ikke råd til å ikke lese denne guiden. Sover du allerede bra er det også mulighet for at denne guiden kan gi deg enda bedre søvn, slik at du presterer enda litt bedre.

6 enestående alternativer

Den første kandidaten ut er Jupiter. Dette er en seng med tre madrasslag, slik at du får den aller beste støtten. Dette gjør også at høyden er normal og deilig å entre sengen i. Her har Jupiter rett og slett tenkt på alt, og dette er en seng for de som elsker søvn. Encore er en lignende seng og her får du også en nydelig gavl og et litt mer stilrent design. Videre finner vi Vasa Mayan, som er en allergivennlig seng. Denne er perfekt for deg som ønsker en natt uten et eneste spor etter kløe. Du får også hele 25 års garanti på denne. Senses Classic, Felicia og Bergen er de 3 andre alternativene. Dersom du ikke skulle like disse kan du også kun referere til guiden, og heller finne et produkt som passer din smak men oppfyller kravene.