Interiør

Hvordan gjøre ditt kontor estetisk og praktisk

Uansett om du flytter inn i et nytt kontorlokale eller selskapet ditt har vært i den samme bygningen i flere tiår, tilfredsstiller kanskje ikke rommet dine praktiske eller estetiske behov.

Å gjøre noen oppdateringer kan drastisk forbedre funksjonaliteten og nytelsen av arbeidsplassen din. Et mer tiltalende miljø kan også forbedre produktiviteten din. Vurder disse tipsene for å gjøre kontoret ditt mer estetisk og praktisk.

Jobbe hjemmefra

Selv om den vanlige arbeidsrutinen krever å ta på et fancy antrekk, hoppe på neste buss og ta en kaffe før du går inn på kontoret, har den teknologiske utviklingen heldigvis gjort det mulig for flere mennesker å jobbe fra sitt hjemmekontor likeledes med et offisielt kontor. Det har mye mer komfort og personlighet enn ditt vanlige kontor, og – ja! -En nylig studie viser at arbeid hjemmefra kan øke ytelsen. Men det å ikke dra på kontoret i byen krever å ta avgjørelser utover det å kunne jobbe bare i pyjamasen eller ta på noe litt mer anstendig antrekk. For en vellykket dag trenger du et praktisk, men likevel inspirerende rom for å få jobben gjort.

Ha alt samlet på en plass

Dette bidrar til å holde arbeidskontoret ditt utpekt for et bestemt formål – og virkelig forplikte deg til dette rommet. Dette betyr at alle arbeidsrelaterte notater, kontorrekvisita og selv telefoner skal forbli i det samme rommet. Dette bidrar til å holde tankene dine i jobbemodus og lar deg slappe av når du går inn i andre rom i hjemmet ditt. Det er også en god ide å holde kontoret ditt vekk fra forstyrrelser som for eksempel TVen din.

Hold orden

Jo mindre rotete skrivebordet ditt, desto lettere kan du fokusere på dagens oppgaver. Hvor mye av skrivebordet ditt kan du faktisk se? Re-evaluer hva du virkelig trenger på skrivebordet ditt. Hvis du ikke bruker et element hver dag, trenger det ikke å være rett foran deg.

Hold noe som inspirerer deg nært skrivebordet ditt. Dette kan være et bilde av en drømmeferie – drivstoffet for hardt arbeid – eller et oppriktig øyeblikksbilde som gjør at du smiler. Mange bruker ofte flotte kunst-illustrasjoner som en visuell “opptur” for de øyeblikkene når du føler at du er i en nedgangsfase.

Bruk lyse farger

Hvis veggene på kontoret ditt er malt I en mørk farge eller har gammel tapet eller panel, kan det å gi det noen strøk ny maling gjøre plassen mer estetisk tiltalende. En lys overflate er også lettere å holde ren. Dette er viktig hvis selskapet ditt bruker kjemikalier eller materialer som blir luftbårne og vil henge seg til teksturer eller ujevne overflater av tapeter eller paneler. Hvis du trenger noe til kontoret ditt, enten det er kontorskap, kontorstoler, reoler eller skuffemoduler, er kvalitetsmøbler fra Nordal et naturlig valg.

Bytte ut gamle gulv

Bytte ut gamle gulv på kontoret med nye gulvfliser gjør også stor forskjell i rommet. Gulvfliser kommer i en rekke farger, størrelser og stiler. De er enkle å holde rene med vanlig fukting for å fjerne smuss og støv. Gulvfliser er også praktiske på kontoret fordi de motstår flekker, er sterke og gir en jevn gangeoverflate.

Installere nye dører

Gamle, knirkende dører kan irritere ørene hver gang de åpnes og lukkes. Dører som ikke har mekanisme for automatisk eller forsiktig lukking, kan også plutselig smelle igjen, noe som kan føre til skade. Installere nye dører bidrar også til å øke sikkerheten på kontoret. Du kan velge splitt-resistent glass eller ha en solid, brannfast ståldør installert.

God belysning

Hvis kontoret ditt ikke har vinduer eller de fleste vinduene er blokkert fra å motta direkte sollys, bør du vurdere å legge til mer belysning. Oppgavebelysning og overbelysning legger til estetisk appell hvis du velger attraktive armaturer. Disse belysningssystemene er praktiske fordi de gjør det enklere for deg og dine ansatte å se hva dere gjør. Du kan velge energieffektive lys som bruker LED-pærer for lavt energibruk og som gir maksimal lysstyrke.

Noen tanker til slutt

Å gjøre noen oppdateringer på arbeidsplassen din kan øke sikkerheten, produktiviteten og nytelsen av kontoret. Hver av disse oppdateringene er også en god investering i eiendommen. For en rask oppdatering, kan du ha alle disse prosjektene gjort i løpet av en uke.