Sunnhet

Kom i kanonform

Vi nordmenn elsker å trene og dette synes virkelig. Idrettslag, treningssenter og flere former for trening preger virkelig dette landet. Selv om vi kanskje er aller mest kjent for vinteridretter, så handler trening i Norge i bunn og grunn mest om å holde seg i form. Her er det ofte trening som fitness som står sentralt, og de aller fleste unge trener mye av dette på treningssenter. Dessverre er treningssenter i Norge dyrt, og det blir ofte til at ikke engang får tid. Det å dra til treningssenter betyr for de fleste opp til 45 min tid i bil fram og tilbake, og da er det vanskelig å motivere seg selv etter en lang dag på jobb. Billigfitness jobber aktivt med å bekjempe frafallet i trening ved å tilby billig treningsutstyr. Dette lar deg trene hjemmefra og det til lavere priser enn noensinne før.

Kettlebells med skikkelig kraft

Hver gang det er en ny treningsform hopper de fleste nordmenn rett på. Alle skal liksom være med på den nye trenden. Allikevel er disse trendene ofte borte i løpet av måneder, og noen ganger enda kortere tid. Kettlebells er derimot en av trendene som virkelig har holdt seg godt ved like i det norske samfunnet. Billigfitness selger i dag kettlebells til meget rimelige priser. Faktisk kan du spare opp til 70 % på enkelte modeller ved å velge kettlebells hos billigfitness. Her får du også et utvalg uten sidestykke, noe som lar deg velge modell, vekt og farge akkurat slik du vil. Da kan du legge til en ypperlig kettlebell i samlingen til din hjemmegym. Denne vil nok bli en av mange favoritter, og nå kan du komme i form ganske rimelig fra ditt eget hjem.

Hvorfor kettlebell?

Billigfitness har mye utstyr som er bra for å starte ditt helt eget senter hjemme. Med strikk, matte og de ovennevnte kettlebells har du en meget god start på ditt eventyr. De færreste som har lyst til å trene hjemme har derimot noen stor kunnskap rundt kettlebells og hvordan disse brukes. Derfor tilbyr billigfitness en helt gratis guide til hvordan disse skal brukes. Her får du innsikt i alle fordelene som kommer ved å trene med kettlebells. Du får også innsyn i hvilke treningsmetoder som er aller mest populære med kettlebells, slik at du kan følge de seneste trendene. Sist men ikke minst kan du få råd som kan hjelpe deg til å velge den riktige kettlebellen, både i størrelse og design. Uansett er du garantert et ekstremt utvalg av både kettlebells og andre former for utstyr hos billigfitness i tillegg til de aller laveste prisene. Nå finnes det ikke lenger noen unnskyldning for ikke å trene mer!